Vibe of the heart

Kom tot de essentie in jezelf op ons eiland Vibe of the heart

 

Laat je verwennen met een massage

Ontspan op prachtige muziek en open je zintuigen

Relax op een heerlijk saunaplatform

Onderga een inspirerende workshop over een duurzame relatie met jezelf en de wereld.

Hof Koude training

Yoga Mindset Focus Ijsbad

Op Vibe of the Earth geven Ruud en Saskia Hof een 2,5 uur durende ‘koude workshop’ gebaseerd op de Wim Hof methode. Ruud Hof is de jongere broer van Wim Hof; samen werkten ze in de Spaanse Pyreneen waar ze groepen door de canyons en het fantastische berggebied begeleidden en waar ze anderen de schoonheid en kracht van de natuur en koude lieten ervaren. 

De workshops op 19 en 20 september duren 2,5 uur en omhelzen uitleg, yoga, mindset-oefeningen en een ijsbad. Maximaal 10 mensen kunnen per sessie deelnemen

 12.30 – 15.00 / 17.30 – 20.00

(speciale tickets!)

Valei Orgasme

TAO & Seksuele Energie

Alleen voor vrouwen

door Christel van der Meer

 

Kijk om je heen en je ziet een krankzinnige hoeveelheid gemanifesteerde energie. Pure creativiteit die voortkomt uit de abstractie van seks. Elk mens is aangesloten op die seksuele, creatieve stroom. Deze kracht en seksuele energie kun je optimaal leren benutten en gebruiken voor transformatie. Dit komt ten goede aan je gezondheid, de ontwikkeling van je bewustzijn en het ontstaan van wijsheid.

Cacao Ceremonie

door

Jennifer Ann

Jennifer Ann is een medicijn-singer-songwriter en haar stem wordt omschreven als de omhelzing van een moeder. Ze staat met en voor de aarde en neemt je tijdens de cacaoceremonie mee op reis naar je eigen hart en het hart van de aarde. De ceremonie omvat een kopje heilige cacao, meditatie, delen en natuurlijk muziek! Een moment om stil te staan, los te laten of op te laden. Alles is welkom in het hart van de geest!

(speciale tickets)

Omdat Jennifer Ann in 20121 een nieuw album uitbrengt is de prijs van de cacaoceremonie inclusief dit nieuwe album "We Are The Ancestors" , waarmee jij een co-creator bent van haar volgende album!

www.jenniferannsings.com

Ukelele 

door Liselotte Uked

(19.00 in het Bostheater)

"Leer mantra's spelen en zingen op de ukelele.

In deze inspirerende workshop van een uur leert Liselotte van Uked je de basis van het ukelelespelen met mantramuziek. Doordat de zang en de akkoorden zich herhalen, kun je op een gegeven moment je hoofd uitzetten en blijken je handen het opeens vanzelf te doen. Deze workshop is geschikt voor iedereen die graag ukelele wil leren spelen en graag het bijzondere effect van mantra zingen wil ervaren. Tijdens de workshop speel je op prachtige massief houten ukelele's van Uked.nl (die je na afloop ook

kunt aanschaffen)."    

The Big Breathe / Rebirth

door

Shanti Devi

Shanti is een zeer ervaren en internationale Ademwerk Teacher opgeleid & bevoegd door de grondleggers van Ademwerk en Rebirthing. Ademwerk met Shanti is bij mensen bekend als een diep persoonlijk en transformerend proces. Deze workshop is een geweldige kans om op een veilige en 'down to earth' manier kennis te maken met de magie van het Ademwerk.

Een Ademcirkel kan je helpen helpen verbinden met je hart dus verzamel je moed om in de grote groepsessie te duiken op zaterdag om 11:45 voor 2 uur in de grote tent, op donatie, iedereen welkom. * handig om 'n sjaal of deken mee te nemen en als je hebt 'n extra matje :) assistenten aanwezig.

Zondag : 5 pm een intieme traditionele Rebirthing sessie

van 'n paar uur met Shanti voor maar 10 mensen in de yurt,

35 e cash bij de deur, dus wees op tijd!

https://sourcebreathwork.wordpress.com