Vibe of the heart

Kom tot de essentie in jezelf op ons eiland Vibe of the heart

 

Laat je verwennen met een massage

Ontspan op prachtige muziek en open je zintuigen

Relax op een heerlijk saunaplatform

Onderga een inspirerende workshop over een duurzame relatie met jezelf en de wereld.

Hof Koude training

Yoga Mindset Focus Ijsbad

Op Vibe of the Earth geven Ruud en Saskia Hof een 2 uur durende ‘koude workshop’ gebaseerd op de Wim Hof methode. Ruud Hof is de jongere broer van Wim Hof; samen werkten ze in de Spaanse Pyreneen waar ze groepen door de canyons en het fantastische berggebied begeleidden en waar ze anderen de schoonheid en kracht van de natuur en koude lieten ervaren. Ruud en Saskia Hof worden tijdens de workshop geassisteerd door Andre Hof (tweelingbroer Wim Hof)

De workshops op 19 en 20 september duren 2 uur en omhelzen uitleg, yoga, mindset-oefeningen en een ijsbad. Maximaal 15 mensen kunnen per sessie deelnemen

 12.30 – 14.30 / 18.00 – 20.00

(speciale tickets!)

Waterceremonie en Healing Soundbath

door Martine Nijenhuis

Martine Nijenhuis is een bevlogen violiste en creeërt voorstellingen en concerten waarin muziek en natuur met elkaar verbonden zijn en elkaar versterken. Via deze creatieve voorstellingen brengt Martine een zuivere verbinding tot stand tussen mens en natuur die helend is. Water is het element waarin al het leven is geboren, geeft de trillingen van de muziek door en speelt een sleutelrol in al haar voorstellingen. Je bent van harte welkom om deze waterceremonie en Healing Soundbath mee te beleven! Healingveld workshoptent 2 om 15.00 uur op donatiebijdrage (kinderen die rustig kunnen luisteren en meegenieten zijn welkom en mogen gratis naar binnen)

Valei Orgasme

TAO & Seksuele Energie

Alleen voor vrouwen

door Christel van der Meer

 

Kijk om je heen en je ziet een krankzinnige hoeveelheid gemanifesteerde energie. Pure creativiteit die voortkomt uit de abstractie van seks. Elk mens is aangesloten op die seksuele, creatieve stroom. Deze kracht en seksuele energie kun je optimaal leren benutten en gebruiken voor transformatie. Dit komt ten goede aan je gezondheid, de ontwikkeling van je bewustzijn en het ontstaan van wijsheid.