Vrijwilligers

Wil jij jouw unieke bijdrage leveren aan Vibe of the Earth? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor Vibe of the Earth festival: Joint he Tribe!

‚Äč

In september breidt het team zich uit met 45 vrijwilligers die helpen om de eerste editie van Vibe of the Earth tot een succes te maken. Wil jij meewerken aan Vibe of the Earth en het festival van binnenuit meemaken? Meld je dan aan als vrijwilliger voor Vibe of the Earth festival! We zijn heel blij met jouw inzet!

Op deze pagina vind je kort informatie over wat het werk als vrijwilliger inhoudt. Lees dit goed door en meld je aan via de knop onder aan deze pagina. 

Vibe of the Earth festival vindt plaats op 21 en 22 september op het Ecodorp in Bergen NH Groeneweg 14. De opbouw start op donderdag 19 september en we bouwen af op maandag 23 september. Voor al deze dagen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Je kunt zelf kiezen voor welke dagen je je wilt aanmelden. 

Let op: je werkt minimaal 1 dag als vrijwilliger en maximaal 6 uur per dag. Omdat het festival van 12.00 uur tot 22.00 uur duurt kunnen je werktijden per dag verschillen. Je zult genoeg tijd over houden om, naast je werktijden, te genieten van het festival en de prachtige locatie.

 

Wanneer je meewerkt ontvang je:

  • een gratis campingplaats (indien nodig)

  • een medewerkersbandje (waarmee je het gehele weekeinde toegang hebt tot het festival)

  • een lekkere lunch en/of diner op de dag dat je werkt en drankjes in de Meet&Greet

 

Je werkt tijdens Vibe of the Earth in een hecht team van vrijwilligers samen met mensen die overal vandaan komen. We zijn ontzettend blij dat je deel wilt uitmaken van ons festival. Je ontmoet veel nieuwe mooie mensen, je krijgt een kijkje achter de schermen en je hebt daarnaast alle tijd om je onder te dompelen in een prachtig nieuw festival!

 

Onze vrijwilligersfuncties staan omschreven in een PDF onderaan deze pagina. Lees de omschrijvingen door en laat ons weten naar welk team jouw voorkeur uitgaat. Meld je vervolgens aan via de aanmeldknop. 

Wij verwelkomen je heel graag in ons team en kijken er naar uit om samen met jou en alle andere vrijwilligers een fantastische eerste editie van Vibe of the Earth festival neer te zetten!

Vibe of the Earth I Bergen I 21 - 22 september 2019 I Bel direct: 31 (6) 107 802 67

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon