top of page

Vrijwilligers

Wil jij jouw unieke bijdrage leveren aan Vibe of the Earth? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor Vibe of the Earth festival: Joint the Tribe!

Op deze pagina vind je kort informatie over wat het werk als vrijwilliger inhoudt. Lees dit goed door en meld je aan via de knop onder aan deze pagina. 

 

Vibe of the Earth festival vindt plaats op 17 en 18 september op het Ecodorp in Bergen NH, Groeneweg 14. De opbouw start op zondag 11 september en we bouwen af van maandag 19 september tot zondag 2 september. Voor alle festival- en opbouw-dagen zijn we op zoek naar vrijwilligers! Je kunt zelf kiezen voor welke dagen jij je wilt aanmelden. 

 

Let op: je werkt minimaal 1 dag als vrijwilliger en maximaal 6 uur verdeeld over de dag. Omdat het festival van 12.00 uur tot 22.00 uur duurt kunnen je werktijden per dag verschillen. Wij hebben ervoor gezorgd dat je genoeg tijd over zult houden om, naast je werktijden, te genieten van het festival en de prachtige locatie.

 

Wil jij meewerken aan Vibe of the Earth en het festival van binnenuit meemaken? Meld je dan aan als vrijwilliger! We zijn heel blij met jouw inzet!

 

Wanneer je meewerkt ontvang je:

  • een gratis campingplaats (indien nodig);

  • het hele weekend toegang tot het festival (d.m.v. jouw vrijwilligersbandje)

  • een lekkere lunch en/of diner op de dag dat je werkt en drankjes in de Meet&Greet

 

Je werkt tijdens Vibe of the Earth in een hecht team van vrijwilligers samen met mensen die overal vandaan komen. Wij garanderen dat je veel mooie mensen zult ontmoeten, een kijkje achter de schermen krijgt en daarnaast alle tijd hebt om je onder te dompelen in een prachtig vernieuwend festival!

 

In de PDF links onderaan deze pagina staat een overzicht met de verschillende functies. Geef jouw top 3 voorkeuren aan in het aanmeldformulier, en wij zullen ons best doen om iedereen te voorzien van een bevredigende rol. 

 

Wij verwelkomen je heel graag in ons team en kijken er naar uit om samen met jou en alle andere vrijwilligers een fantastische derde editie van Vibe of the Earth festival neer te zetten!

bottom of page