Vibe of The Kids

Treed binnen in Vibe of the Future!

 

Ontdek op dit festival hoe een ecologisch verantwoorde toekomst eruit ziet via theater, muziek, korte films en duurzame activiteiten en waarom een duurzame samenleving zooooo belangrijk is.

Stap in een episch avontuur met 3 volkeren die lang geleden de aarde bewandelden!

De aarde wordt bewoond door 3 natuurvolken die niets van elkaars bestaan

afweten. Op een zeker moment vragen de mensen meer van de aarde dan ze eigenlijk nodig hebben… Het lot brengt hen samen op een vulkanisch eiland en ze komen voor grote uitdagingen te staan..... die veel lijken op de belangrijke thema s in deze tijd.

De vulkaan staat op uitbarsten… durf jij hem te beklimmen?

In deze voorstelling ben jij muzikant én acteur!

VULKAAN

door Raw Resonance
19 september

STUK

Poppentheater door Marissa Laperdrix

zondag 20 september

De koning van het Land van Pendule heeft de winterwekker per ongeluk stuk gemaakt. Hierdoor duurt de winter al 6 maanden! De Tijdhandelaar twijfelt of het wel een goed idee was om de mensen zelf de seizoenen te laten regelen, het is namelijk niet de eerste keer dat er een seizoenwekker is stuk gemaakt. Daarom besluit ze het land 4 uitdagende opdrachten te geven. Enkel wanneer die worden opgelost, krijgt Het Land van Pendule een laatste kans en een laatste nieuwe winterwekker.  

 

Daan weet zeker dat hij deze opdrachten kan volbrengen, want hij wordt later uitvinder! Hij vertrekt naar Smulstad, Miststad, Stinkstad en Vlamstad. Daar ontdekt hij waarom de mensen aan de wekkers prutsten. Zal het hem lukken de winter te stoppen en de lente te laten beginnen?

 

Stuk toont klimaatverandering in een verhalend en humoristisch jasje. De voorstelling laat zien hoe luchtvervuiling invloed heeft op de seizoenen en hoe creatief denken tot oplossingen kan leiden.

.

Magische kidsbar

Brouw je eigen duurzame drankjes in onze Magische kidsbar!

Duurzame avonturentocht

Ubuntu Village

 (door Imke)

Hoe zie jij de duurzame wereld voor je waar je van droomt?. Wees creatief! Vind uit, ontwerp, verkleed en ga mee in de bewegingsflow! Hier geven we je de ruimte om jouw ideeen vorm te geven! 

Modderwezens creëren

(door Judith van Lunsen)

 Maak met klei, water, takken en aarde je eigen sculptuur

Beschilder elkaars lichaam met modder en witte kalkverf!

Filmbus

Vuurplek

Houthakken, vuur aanmaken met firesteel of vuursteen, broodjes of pakora van wild geplukte planten maken en roosteren. Ontdek het vuur op jouw manier!

Vibe of the Earth I Bergen I 18 & 19 september 2021 I contact: info@votefestival.eu31 (6) 107 802 67

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon