Vibe of EcoSolutions

Dompel je onder in duurzame producten, workshops en lezingen.

Schuif aan bij de energie-tafel voor dialoog!

Open je ogen voor de mogelijkheden waarop ook jij kunt bijdragen aan een duurzame wereld.

Vibe of EcoSolutions is het platform waar alles samenkomt om jouw leefstijl te verduurzamen in de breedste zin van het woord en biedt tal van mogelijkheden om jouw huis en leefstijl te transformeren naar een duurzame oase. 

 

Denk aan alles wat helpt om de CO2 uitstoot terug te dringen, spullen te recyclen, afval en verspilling tegen te gaan, hergebruik van spullen te stimuleren en natuurlijk aan duurzame kleding, duurzame energie en duurzaam reizen.

 

Meeting the Ecovillages of Europe!

Interactieve workshops en informatie over duurzame samenlevingsvormen in Nederland & Europa

door Global Ecovillage Network

Puurzame Markt

Duurzame producten en initiatieven

Met Tiny houses, Whike zeilfietsen, duurzame reizen, duurzame kleding, duurzaam voedsel, duurzaam bouwen, duurzaam leven en duurzame energie en warmte

Puurzaam platform

​Platform met een schat aan duurzame initiatieven:

SeaShepperds, Extension Rebellion, Greeenpeace, Living Village, Global Ecovillage Network, Forest Academy, Tiny House Nederland, Milieudefensie

And more to come!

Talk To Me

door Anne Fehres en Luke Conroy (1990 Den Haag) (kunstenaarsduo met installaties en audiovisueel werk)

Dieren en planten raken steeds vaker in de problemen. Dat komt door klimaatopwarming en omdat ze niet genoeg worden beschermd. Wat zegt de natuur hierover?

Talk To Me is een geluidsinstallatie die de natuur een stem geeft. Gesprekken met Vicky (een vlierbes boom), Maria (basaltsteen) en Dario (grasspriet) laten ons nadenken over een andere, duurzamere wereld.

Het Klimaatmuseum is een pop-up museum over de grootste uitdaging van dit moment: klimaatverandering. Samen met kunstenaars en een groot en divers publiek geeft Het Klimaatmuseum een cultureel-artistiek antwoord op de klimaatcrisis.

A Tropics Expanded

door Kent Chan (1984 Singapore)*beeldend kunstenaar, curator en filmmaker

De aarde warmt op. Ook hier in Europa. Eeuwige zomers, onder water gelopen steden, torenhoge dijken, woestijnen, Amersfoort aan zee…  Hoe ziet een tropisch Europa er uit?

A Tropics Expanded is een film over een toekomstig tropisch Europa. In de film is het eiland Pampus een van de laatste stukjes land. De rest is allemaal overstroomd door de zeespiegelstijging.

Drie personages vertellen hun verhaal:

Isadora, Togar en Iris.